Aniversare 1 an

Afișez 1 - 80 din 114 rezultate

Sărbătorirea primului an de viață este un moment unic, plin de emoție și bucurie, iar Casa cu Broderii este aici pentru a-l face și mai special. Cu o tradiție bogată în arta broderiei și un simț estetic de neegalat, colecția noastră „Aniversare 1 an” este gândită să aducă un plus de farmec și personalitate acestei zile memorabile.

 

Set aniversare 1 an fetiță

Pentru micuțele prințese, Casa cu Broderii vă pune la dispoziție seturi de aniversare 1 an pentru fetițe, care includ rochițe cu detalii fine și tăvițe pentru moț personalizate, perfecte pentru a celebra primul an de viață într-un mod cu adevărat special. Rochițele de la Casa cu Broderii pentru aniversarea de 1 an a fetițelor sunt confecționate din materiale de înaltă calitate, cu atenție la detalii, pentru a asigura confortul și pentru a se potrivi perfect cu tema aleasă pentru petrecere. Colecția de produse pentru aniversarea de 1 an pentru fetițe de la Casa cu Broderii conține:

  • Rochițe elegante, împodobite cu detalii unice, perfecte pentru această zi deosebită;
  • Tavă moț personalizată pentru fetițe, o piesă centrală în setul nostru, care este meticulos decorată pentru a celebra acest moment important;
  • Seturi complete cu tăviță pentru tăierea moțului, care includ toate accesoriile necesare pentru a face din acest eveniment unul memorabil.

 

Set aniversare 1 an băiețel

Pentru a celebra primul an de viață al micuțului dumneavoastră, Casa cu Broderii vă prezintă un set de aniversare 1 an pentru băieței minunat, care include:

  • Costumașe elegante și hăinuțe personalizate pentru tăierea moțului, precum o salopetă cu elefănțel și cămașă tip body personalizată la mâneci, care îmbracă micuțul cu delicatețe;
  • Tavă pentru aniversarea de 1 an a băiețelului, personalizată cu accesorii precum forfecuță, oglindă, perie, casetă pentru șuviță;

 

Tăvițe pentru moț

  • Tăviță de moț pentru băieței sau fetițe, personalizată cu numele bebelușului.
  • Tăvițe pentru aniversarea de 1 an decorate manual în atelierul Casa cu Broderii, reflectând tematica aniversării.

Tăvițele pentru moț sunt un element central al colecției noastre „Aniversare 1 an”. Fiecare tăviță pentru aniversarea de 1 an de la Casa cu Broderiiv este personalizată cu numele copilului și decorată manual cu motive care reflectă tematica petrecerii. Tăvițele pentru moț pentru fete și băieți de la Casa cu Broderii nu sunt doar practice, ci și o amintire prețioasă care va dura o viață.

 

Câteva sugestii de produse de pe siteul Casa cu Broderii care ar completa frumos categoria „Aniversare 1 an”: