Pernuțe de botez personalizate

iul. 1, 2019 | Blog

Atunci când vine un bebeluș pe lume, întreaga existență a tânărului cuplu se dă peste cap. Brusc, devin părinți și copilul se transformă în centrul universului lor. Bineînțeles, fiecare părinte vrea să îi ofere copilului său ce este mai bun și noi am învățat, de-a lungul timpului, să le oferim amintiri memorabile. Produsele noastre nu fac rabat la calitate și sunt lucrate manual, cu drag. Tocmai de aceea, părinții și nașii ne aleg, atunci când vine vorba de cadouri originale și de lucrurile necesare pentru taina botezului.

Fiecare părinte sau naș doreste ca botezul copilului să fie memorabil. Nașii se străduiesc să aleagă cel mai frumos trusou, cea mai frumoasă lumânare, cele mai frumoase hăinuțe. Părinții vor să ofere invitaților amintiri de neuitat și au grijă ca fiecare detaliu să fie perfect. Totuși, în centrul atenției este bebelușul și – chiar dacă el nu își va aminti evenimentul – toată lumea vrea să îi ofere amintiri frumoase de la botez și cadouri pe măsură.

Un bun exemplu de cadou pentru un bebeluș sunt pernuțele de botez personalizate. Se pot personaliza cu numele bebelușului și data nașterii acestuia și sigur vor fi o amintire minunată pentru cutia cu amintiri a copilului. De asemenea, părinții, nașii sau invitații pot opta și pentru pernuțe personalizate cu îngerași și cu rugăciune, acestea fiind realizate prin broderie. Pernuțele pot fi simple sau cu dantelă, iar mesajul și desenele de pe ele se stabilesc împreună, atunci când faceți comanda.

Chiar dacă bebelușul nu are nevoie de pernă cât este foarte mic, cu siguranță o va îndrăgi când va mai crește și va dormi doar cu ea. Pernuțele sunt special concepute pentru confortul și siguranța celor mici, având în vedere că toate husele sunt din bumbac 100%.

Pernele au dimensiunea de 30/50 cm, se spală la 30 de grade și se calcă normal. Având în vedere că fiecare dintre produsele noastre este realizat manual, trebuie să vă pregătiți din timp, pentru a fi siguri că bebelușul va primi cadoul în timp util.

Bineînțeles, ca darul să fie și mai frumos, puteți adăuga și o păturică personalizată, ca să aibă setul complet. Acestea fiind mai mari, puteți scrie și un mesaj frumos pentru bebelușul care urmează să fie botezat. Puteți alege o păturică simplă sau una cu glugă, numai bună pentru după băiță.

Nu uitați de câteva hăinuțe frumoase, pe care să le poată păstra în cutia cu amintiri.

0 Comments

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *