Hainute traditionale

Afișez toate cele 23 de rezultate

Hăinuțe de botez tradiționale

Cu o colecție impresionantă de hăinuțe de botez tradiționale, Casa cu Broderii se dedică să le ofere micuților dumneavoastră un amestec între confort și tradiție de neuitat, toate acestea pentru  a onora unul dintre cele mai importante momente din viața lor – taina botezului.

  • Punem accent pe calitate: La Casa cu Broderii, toate hăinuțele de botez tradiționale sunt confecționate din materiale de înaltă calitate, precum bumbacul 100%, asigurând confortul și delicatețea necesare pentru pielea sensibilă a bebelușilor.
  • Design original: Modelele Casa cu Broderii de hăinuțe de botez tradiționale pentru fete și hăinuțe de botez tradiționale pentru băieți sunt inspirate din costumele populare românești, oferind un aspect autentic și încărcat de semnificație.
  • Personalizare: Casa cu Broderii oferă posibilitatea de a personaliza hăinuțele de botez tradiționale cu numele copilului sau cu alte elemente la alegerea familiei, transformându-le în amintiri prețioase pentru ani de zile.
  • Clienți mulțumiți: La Casa cu Broderii, scopul este să oferim nu doar hăinuțe de botez tradiționale, ci și o experiență memorabilă pentru clienții noștri, asigurându-ne că niciun detaliu nu va fi neglijat și că va contribui la frumusețea evenimentului.
  • Hăinuțe de botez tradiționale pentru fetițe: Fiecare hăinuță de botez tradițională pentru fetițe de la Casa cu Broderii este o expresie a rafinamentului și a respectului pentru tradițiile noastre. Broderiile manuale, dantelele fine și materialele precum bumbacul și inul sunt alese pentru a compune o ținută de neuitat. Acest set de hăinuțe de botez tradiționale pentru fetițe include o rochiță delicată, o vestuță și botosei, toate având brodate motive populare românești. Personalizarea și culorile hăinuțelor de botez tradiționale pentru fetițe sunt la alegerea clientului, realizate prin broderie de calitate, fără a se decolora la spălat. Un alt set minunat de hăinuțe de botez tradiționale pentru fetițe este compus dintr-o rochiță, o bundiță și botosei, toate împodobite cu motive populare românești, care aduc un omagiu bogăției culturale a țării noastre
  • Hăinuțe de botez tradiționale pentru băieței: Pentru băieței, Casa cu Broderii propune hăinuțe de botez tradiționale care combină simplitatea cu eleganța. Elementele brodate manual adaugă o notă personală și autentică hăinuțelor de botez tradiționale pentru băieței, perfectă pentru a celebra acest prim pas important din viața lor. Setul de hăinuțe de botez cu motive tradiționale bleo de la Casa cu Broderii este o alegere excelentă pentru părinții care doresc să îmbrace copilul în straie care reflectă bogăția culturală românească. Acest set de hăinuțe de botez este compus dintr-o cămașă, vestă, pantalon și bascuță sau clop, toate decorate cu motive tradiționale în nuanțe de bleo, care adaugă un farmec aparte ținutei.

 

Fiecare piesă este atent lucrată pentru a asigura confortul bebelușului în timpul ceremoniei, iar materialele sunt alese pentru a fi delicate cu pielea sensibilă. În plus, la cerere, setul se poate completa cu trusoul tradițional de botez, cutia personalizată și lumânarea pentru botez, toate în aceeași tematică, pentru a crea o armonie vizuală și un aspect impresionant.

La Casa cu Broderii, fiecare produs este o promisiune a calității și a atenției la detalii. Vă invităm să alegeți din colecția noastră de hăinuțe de botez tradiționale pentru a vă asigura că ziua botezului va fi la fel de specială și unică precum micuțul dumneavoastră.