Baita de mir

Afișez 1 - 80 din 112 rezultate

Casa cu Broderii – băița de mir

Tradiția băiței de mir este un obicei sacru, cunoscut și sub denumirea de „prima baie după botez”, fiind momentul în care nașa îmbăiază nou-născutul într-o apă special pregătită, adesea îmbogățită cu elemente precum mir și busuioc, simbolizând astfel puritatea și protecția divină asupra copilului. La Casa cu Broderii, respectăm tradiția și vă oferim seturi complete pentru băița de mir –  o amintire de preț pentru bebelușul dumneavoastră.

Seturile cadou pentru băița de mir de la Casa cu Broderii sunt o modalitate perfectă de a marca acest moment special din viața finuțului tău. Alege dintre seturi cadou cu hăinuțe pentru băieței sau seturi cadou cu hăinuțe pentru fetițe, brodate manual cu motive tradiționale românești sau cu numele bebelușului.

Casa cu Broderii: Transformați băița de mir a finului dumneaovoastră într-o poveste de basm

Descoperă la Casa cu Broderii colecția unică de hăinuțe pentru botez și băița de mir, create cu dragoste și atenție la detalii. Alege din varietatea noastră de seturi pentru băița de mir cu rochițe din tulle, body-uri brodate, salopete din bumbac moale și prosoape cu gluga. Casa cu Broderii poate personaliza fiecare piesă a setului pentru băița de a doua zi prin broderie manuală, oferind un plus de rafinament și unicitate ținutei micuțului.

Hăinuțe de botez sau pentru băița de mir

Alegeți Casa cu Broderii pentru a beneficia de varietatea noastră de seturi complete pentru băița de mir, care includ rochițe sau body-uri, caciulițe, botoșei și prosoape brodate, oferind bebelușului tot ce e necesar pentru un eveniment de poveste.

– Seturi cadou băița de mir: Îi puteți surprinde pe părinții bebelușului cu un set cadou pentru prima baiță de după botez, realizat cu grijă de Casa cu Broderii, care include o rochiță pentru fetițe sau chiar un body brodat pentru micuții cavaleri, o păturică moale și un prosop cu gluga, în funcție de setul cadou ales de pe siteul Casa cu Broderii.

– Hăinuțe fetiță pentru botez sau băița de mir: Descoperiți la Casa cu Broderii rochițe delicate din tulle sau cu personaje din desene animate pentru băița de a doua zi, perfecte pentru a celebra prima băiță a finuței dumneavoastră.

– Set cadou pentru băița de mir băieți: Alege un body brodat cu motive masculine, o salopetă din bumbac moale și un halat de baie cu gluga de la Casa cu Broderii pentru a completa ținuta băiețelului tău la băița de mir.

– Set personalizat pentru băița de a doua zi: Alături de Casa cu Broderii, oferiți-i micuțului o amintire unică, personalizând setul pentru băița de mir cu numele său, data botezului sau alte mesaje semnificative.

De ce să optați pentru Casa cu Broderii?

– Calitate: Produsele pentru băița de mir de la Casa cu Broderii sunt confecționate din materiale naturale de cea mai bună calitate, oferind bebelușului confort și siguranță.

– Unicitate: Broderia manuală și posibilitatea de personalizare fac din produsele Casa cu Broderii cadouri unice și speciale.

– Simbolism: La Casa cu Broderii, respectăm tradiția românească și oferim hăinuțe brodate cu motive autentice.

– Design: Colecțiile noastre de seturi cadou pentru băița de mir sunt create cu dragoste și atenție la detalii, oferind bebelușului o ținută elegantă și rafinată.

– Varietate: La Casa cu Broderii găsiți o gamă largă de modele pentru a se potrivi perfect oricărui bebeluș.

Seturi personalizate pentru băița de mir: o amintire unică  

La Casa cu Broderii, credem că băița de mir este un moment unic și special care merită o amintire pe măsură. De aceea, vă oferim posibilitatea de a personaliza setul pentru băița de mir a bebelușului, creând o piesă unică și prețioasă.

– Broderia manuală: Cu o atenție deosebită la detalii, la Casa cu Broderii fiecare set pentru băița de mir este brodat manual cu măiestrie de către artizani talentați, folosind fire de cea mai bună calitate. Broderia delicată conferă o notă de rafinament și personalitate ținutei.

– Personalizare cu nume: Puteți personaliza setul pentru băița de a doua zi cu numele bebelușului, brodat pe rochiță, body, prosop sau alte accesorii oferite de către Casa cu Broderii. Alegeți o piesă elegantă sau un stil mai jucăuș, în funcție de preferințe.

– Data botezului: Broderia cu data botezului pe hăinuțele pentru botez sau pentru prima băiță cu nașii este o modalitate de a marca această zi specială și de a crea o amintire unică. Consultați siteul Casa cu Broderii pentru mai multe detalii despre articolele care pot fi brodate.

– Motive tradiționale: Alegeți din varietatea noastră de seturi sau hăinuțe pentru băița de a doua zi cu motive tradiționale. Motivele florale, cele geometrice sau cele cu personaje din basme vor conferi o notă autentică hăinuțelor pentru băița de a doua zi.

– Mesaje speciale: Brodați un mesaj special pe hăinuțele pentru băița de mir, cum ar fi o urare pentru bebeluș sau un citat preferat.

– Seturi personalizate complete: Oferim o mulțime de seturi complete personalizate pentru prima băiță cu nașii, care includ rochițe sau body-uri brodate, prosoape cu gluga și alte accesorii. Intrați pe siteul Casa cu Broderii și optați pentru setul care i se potrivește cel mai bine micuțului.

De ce să alegi un set personalizat?

– Unicitate: Un set personalizat pentru băița de mir este o piesă unică și specială care nu va fi găsită în magazine.

– Amintire prețioasă: Broderia va fi o amintire prețioasă pentru bebeluș și pentru familia sa.

– Cadou deosebit: Un set personalizat pentru băița de mir este un cadou deosebit și apreciat pentru orice proaspăt părinte.

– Simbolism: Broderia de pe hăinuțele pentru băița de mir poate avea o semnificație specială, de care să vă amintiți cu drag.

Știm că nu e vorba despre un simplu dar, ci despre un moment semnificativ din viața copilului, simbolizând afecțiunea, grija și sprijinul oferit de către nași. De aceea, ne-am dedicat creării unor cadouri inedite, personalizate și de neuitat, care să aducă bucurie atât micuțului, cât și părinților.

Vă așteptăm cu drag la Casa cu Broderii pentru a vă ajuta să realizați o amintire magică și de neuitat pentru finuțul dumneavoastră. Aici, veți găsi o atmosferă primitoare, consultanță și produse de o calitate excepțională, create cu grijă și pasiune.