Trusouri traditionale

Pentru părinții care apreciază bogăția valorilor românești, Casa cu Broderii vă pune la dispoziție  o colecție de trusouri tradiționale de botez, care îmbină eleganța cu gingășia bebelușului dumneavoastră. Fiecare trusou de botez este creat cu migală de către echipa noastră, fiind îmbogățit cu elemente populare, oferindu-vă o experiență autentică, de care să vă amintiți cu drag.

Trusouri tradiționale de botez pentru fetițe

Fiecare fetiță merită să fie întâmpinată în lume cu un trusou tradițional de botez special, care să îi redea frumusețea și gingășia. La Casa cu Broderii, avem o colecție inedită de trusouri tradiționale de botez pentru fetițe, create cu grijă, pentru a sublinia farmecul și feminitatea micuțelor prințese.

Printre multe alte variante de trusouri tradiționale de botez, cel personalizat cu îngerași de la Casa cu Broderii este o alegere excepțională. De ce?

  • Personalizare: Acest trusou tradițional de botez pentru fetițe este special conceput pentru micuțele zâne. Cu îngerași brodați manual, alături de personalizarea cu numele copilului, Casa cu Broderii vă garantează că va fi o amintire prețioasă pentru întreaga familie.
  • Calitate superioară: Toate produsele de la Casa cu Broderii sunt realizate manual și personalizate exclusiv prin broderie, cu ață nemțească de cea mai bună calitate. Nu se decolorează nici măcar după spălări multiple.
  • Set complet: La Casa cu Broderii, știm cât de dificil este să faceți rost de toate cele necesare. De aceea, trusoul tradițional de botez pentru fetițe include tot ce aveți nevoie: cutie pentru trusou, capă personalizată, rochiță din catifea, accesorii, prosop mare cu capișon, vestă cu blăniță (în funcție de sezon), prosop pentru preot, pânză de mir, păturică dublă și multe altele.
  • Atenție la detalii: La Casa cu Broderii, fiecare element este lucrat cu grijă și atenție la detalii. De la broderie și până la materialele folosite, totul este de cea mai bună calitate.

 

 

Trusouri tradiționale de botez pentru băieței

Trusourile tradiționale de botez pentru băieței sunt concepute pentru a reflecta masculinitatea și un stil clasic. Costumele populare albe, accesorizate într-un mod subtil de echipa Casa cu Broderii, emană eleganță și distincție. Băscuțele cu broderii discrete și detalii rafinate completează aspectul, oferindu-i micuțului dumneavoastră un aspect îngrijit și plin de stil pentru ziua botezului său.

Trusoul tradițional de botez pentru baieței de la Casa cu Broderii este o alegere minunată pentru botezul micuțului. Acest trusou include:

  • Costumaș tradițional de botez: Pantalon, cămașă, vestă, botoșei cu motive tradiționale, bascuță sau clop (la alegere), șosețele. Culorile trusoului tradițional de botez pentru băieței pot fi adaptate în funcție de preferințe.
  • Lumânare de botez cu motive tradiționale: O lumânare frumoasă, cu motive tradiționale, care permite împodobirea ulterioară cu flori.
  • Cutie pentru trusou: Decorată și personalizată în tematica dorită pentru ceremonie sau în tematica trusoului tradițional de botez. Ideală pentru păstrarea amintirilor.

 

Alegând Casa cu Broderii pentru trusourile de botez tradiționale, clienții noștri se pot bucura de o experiență de neuitat, plină de empatie. Cu servicii personalizate și atenție la nevoile și dorințele fiecărui client, Casa cu Broderii este un partener de încredere în crearea unor amintiri unice cu fiecare ocazie specială din viața bebelușilor dumneavoastră!