Despre Noi

Printre broderii și zâmbete construim amintiri

 

Amintiri pentru cei mici. Întreaga magie se întâmplă în Casa cu Broderii. Un loc unde oamenii speciali ne contactează pentru a construi împreună momente de fericire.

Spunem „împreună” pentru că aici realizăm creații personalizate, iar asta presupune să aflăm ce își doresc cu adevărat oamenii. Un loc unde celebrăm viața, alături de cei ce vor deveni nași de botez și îi sprijinim prin realizarea trusoului personalizat pentru noul membru al familiei.

Am înțeles de la început faptul că nu doar viitorii nași de botez au cerințe specifice și își doresc un trusou special pentru bebelușul ce urmează să fie încreștinat, însă, fiecare bebe, în drăgălășenia sa este unic.

Pentru unii, primele amintiri din viață se pot regăsi în parfumul pielii mamei, pentru alții poate fi o jucărie sau o întâmplare oarecare. Indiferent de moment, acest amintiri rămân cu noi pe întreg parcursul vieții.

Noi vrem ca peste ani, când cel mic devenit adult își va privi trusoul, să știe că îi aparține și face parte din trecutul său.

Trusou personalizat botez baiat complet

Trusou personalizat botez baiat complet

Cum facem asta?

Punând suflet în realizarea trusourilor de botez personalizate și folosind doar materiale ce își păstrează frumusețea odată cu trecerea timpului. Începând cu numele finului sau a finei, aflăm ce alte detalii își doresc nașii de botez și le realizăm cu profesionalism.

Materiale de calitate. Produse identice cu fotografiile. Atenția pentru detalii. Echipă amabilă. Grija pentru oameni. Sunt doar câteva lucruri pe care nu doar le garantăm, însă sunt susținute de mărturiile clienților de pe site ul nostru.

Da, Casa cu Broderii este un magazin online ce creează trusouri personalizate pentru botez, însă, în final, construim amintiri pentru cei mici și completăm momentele frumoase pentru cei mari.